Theo Maassen - Ruwe pit TM5 (1DVD)

€ 22,99 (inclusief 21% btw)
Aantal

Beschrijving

RUWE PIT is de tweede release van een show van Theo Maassen! Na het succesvolle "Functioneel Naakt" is het nu de beurt aan de derde show, Ruwe Pit. RUWE PIT is voornamelijk gebaseerd op de verbazing van Theo over de excessen van onze consumptiemaatschappij. 
Op de DVD staan naast RUWE PIT een interview met Hanneke Groenteman, waarin Theo nader ingaat op de achterliggende gedachten van zijn show. Ook te zien een stukje legendarische televisie met Jack van Gelder en Stan Valckx. In deze uitzending gaf Theo de gestolen UEFA Beker terug aan PSV. Nog nooit zijn hilariteit en ontsteltenis zo goed in beeld gebracht als tijdens deze gebeurtenis. Een zeer waardevol moment en een aanwinst voor deze dvd.
In Showbizz maakt Theo zijn debuut bij Albert van der Linden en in de aflevering van Dunya en Desie is Theo te zien in een totaal andere rol, dan normaal op het toneel. Al met al is RUWE PIT een waardevol document geworden van de veelzijdigheid van een van de meest populaire en veelzijdige cabaretiers van Nederland.
Tracklist:
1. TMIII: Ruwe Pit
2. Interview
3. UEFA CUP
4. Showbizz
5. Dunya en Desie

Aanbieding