Movie - Austin Powers 1+2+3 (3DVD)

€ 19,99 (inclusief 21% btw)
Aantal

Beschrijving

Austin Powers: Austin Powers; overdag een trendy modefotograaf in het swingende Londen van de jaren `60, `s nachts een gevreesd geheim agent van de Britse Geheime Dienst. Met zijn spannende fluwelen pakken, zijn hippe bril en zijn ongekende charmes windt hij elke vrouw zonder enige moeite om zijn vinger. Wanneer Austin`s gedoodverfde vijand, Dr. Evil na 30 jaar terugkeert, roept de Britse Geheime Dienst de hulp in van de enige man die de wereld kan redden: Austin Powers. Gedreven zet hij zijn onnavolgbare charmes en `looks` in om zowel de boeven te pakken als de vrouwen in te palmen. Maar de tijd van `Love and Peace` is veranderd in een tijd van CD`s, draagbare computers en...safe sex. Een hilarische klopjacht is het onvermijdelijke gevolg.


Spy Who Shagged Me: `s Werelds hipste, grooviest en meest shagadelic geheim agent Austin Powers (Mike Myers) bindt opnieuw de strijd aan met Dr. Evil. Als deze kaalhoofdige super-schurk geen astronomisch geldbedrag krijgt, dan blaast hij de aarde op. Om er zeker van te zijn dat Austin hem niet weer, traditiegetrouw, glansrijk verslaat, reist dr. Evil terug in de tijd naar 1969. Daar steelt hij van de ingevroren Austin datgene wat onze held de onstuitbare
super-swinger maakt die geboefte uitschakelt en prachtmeiden
`shagt` bij de vleet. Dr. Evil steelt Austin`s `mojo`. Dat gaat zomaar niet! Ook Austin reist terug naar de swinging sixties "I`m back baby!", waar hij wordt bijgestaan door CIA-agente Felicity Shagwell(Heather Graham) "Shag well by name, shag very well by reputation". Weten deze twee swingers Dr. Evil tot staan te brengen? Wordt de wereld behoed voor de ondergang?


Goldmember: De naam is Powers, ...Nigel Powers (Michael Caine). WAT?! Ja hoor: onze welbekende, onverwoestbare,
superhorny, swingende brok positieve energie van een geheim agent, Austin-"Yeah baby yeah!"-Powers (Mike Myers), heeft een vader! En wat voor één! Nigel Powers is de beroemdste spion van Engeland, een levende legende, maar nu is hij ontvoerd door topcrimineel Goldmember. Deze Goldmember draagt alleen maar klompen, want hij is... een Nederlander! En, oh bloody hell, Goldmember wordt de dikste maatjes met Austins aartsvijand, Dr. Evil. En hij komt uit Brugge in België! Austin krijgt hulp van de sexy CIA-agente Foxxy Cleopatra (Beyoncé Knowles), "Oh behave!", maar is dat genoeg? Kan de Engelse Austin wel op tegen de twee slechteriken uit onze lage landen?
En het allerbelangrijkste; vindt Austin zijn `mojo` terug?