Movie - The Lord of the Rings (6BLU-RAY)

€ 39,99 (inclusief 21% btw)
Aantal

Beschrijving

The Fellowship of the Ring, The Two Towers en The Return of the King in de originele bioscoopversies op Blu-ray! De discs bevatten ruim zeven uur aan extra materiaal.


Disc 1 & 2: The Lord Of The Rings - The Fellowship Of The Ring + Bonus Disc
De fenomenale en epische trilogie `The Lord Of The Rings` (In de Ban van de Ring) vertelt het verhaal van de strijd tussen goed en kwaad, om het bezit van de magische ring. In dit eerste deel worden we meegenomen naar `Middle-earth` en terug naar de tijd waarin mensen de wereld deelden met onsterfelijke elfen, machtige tovenaars, nijvere dwergen en Hobbits. Door een bepaling van het lot heeft de kleine Hobbit,genaamd Frodo ( Elijah Wood), de ring in handen gekregen. Dan ontdekt Gandalf (Ian McKellen), een tovenaar die van oudsher nauwe banden heeft met de Hobbits, dat het kleinood eigenlijk `The One Ring` is, ooit gesmeed door `Sauron, The Dark Lord`, bedoeld om heel `Middle-earth` aan zich te onderwerpen. Frodo moet nu een zware reis aangaan om de Ring terug te gooien in de vuren van `Mount Doom`. In deze moeilijke taak wordt hij vergezeld door enkele dappere vrijwilligers, `The Fellowship`. De krachten der duisternis en `Saruman, The White`s` (Christopher Lee) krachtige magie worden ingezetom hen te beletten hun doel te bereiken. Duizelingwekkende bergpassen, alles verblindende sneeuwstormen, ondoordringbare bossen en de meest uiteenlopende angstaanjagende vreemde wezens zoals Goblins, Balrog, Orcs en Uruks vinden ze hierdoor op hun weg. Hun tocht om de Ring te vernietigen is de enige hoop op een einde van de heerschappij van `The Dark Lord`. Naar het boek van J.R.R. Tolkien

Disc 3 & 4: The Lord Of The Rings - Two Towers + Bonus Disc
Het reisgenootschap is uit elkaar gevallen na de dood van Boromir (Sean Bean). De vrienden Frodo (Elijah Wood) en Sam (Sean Astin) wacht de onmogelijke taak onbeschermd en ongezien naar Mordor te komen en daar de Ring te vernietigen. Naarmate zij dichter bij de Doemberg komen, waar de Ring ooit werd gesmeed, wordt de reis zwaarder en de Ring voor Frodo steeds moeilijker te weerstaan. Zij krijgen tijdens hun queeste echter onverwacht hulp van de minst waarschijnlijke persoon. Samen met deze nieuwe medestander gaan zij de strijd aan met de duistere Sauron, die een onzalig verbond heeft gesloten met de boosaardige tovenaar Saruman (Christopher Lee). Ondertussen proberen Aragorn (Viggo Mortensen), de elf Legolas (Orlando Bloom) en de dwerg Gimli (John Rhys-Davies) de hobbits Merijn (Dominic Monaghan) en Pepijn (Billy Boyd) te vinden en te bevrijden uit de handen van het Orc-leger van Saruman, die veronderstelt dat de twee hobbits de Ring bij zich dragen. Tijdens de zoektocht belandt het driemanschap in Rohan, het land van koning Theoden (Bernard Hill), in wie zij een onverwachte bondgenoot vindt in het gevecht tegen de heersers van de twee torens, Saruman en Sauron.

Disc 5 & 6: The Lord Of The Rings - The Return Of The King + Bonus Disc
Het laatste slopende gevecht om Midden-Aarde begint. Frodo en Sam, geleid door Gollem, zetten hun gevaarlijke missie voort om zodoende de Ring door het vulkanische vuur van Mount Doom te laten vernietigen. Intussen worstelt Aragorn met zijn lot als leider, maar weet desondanks zijn trouwe en dappere volgelingen aan te voeren in hun strijd tegen de duistere krachten van Dark Lord Sauron, zodat de Ringdrager zijn queeste kan volbrengen.