Golden Earring - Tits ’n Ass (1CD)

€ 17,99 (inclusief 21% btw)
Aantal

Omschrijving

Na negen jaar brengt Golden Earring het nieuwe studio album ‘Tits `n Ass’ uit. George Kooymans, Barry Hay, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk laten met een collectie nieuwe rocksongs en meeslepende ballads horen, waarom ze al vijftig jaar eenzaam aan de top van de Nederpop staan.

De uit duizenden herkenbare stemmen van Barry en George, de unieke Earring-hooks, ’s werelds beste ritmesectie en het onovertroffen songschrijverschap van deze onverwoestbare rockers, heeft een uiterst spannend album opgeleverd. De brutale titel ‘Tits `n Ass’ geeft precies aan wat je kunt verwachten: gitaren ingeplugd, versterkers open gedraaid en de energie van de band, zorgen ervoor dat de tracks boordevol spanning de boxen uitspatten.

Het is dan ook met trots dat Universal Music bekend maakt dat Nederlands grootste rockband ervoor gekozen heeft om ‘Tits `n Ass’ bij Nederlands grootste platenmaatschappij uit te brengen. Golden Earring zette op maandag 26 maart, voorafgaand aan een spetterende show in het Zaantheater in Zaandam, de handtekeningen onder de platencontracten.

‘Met welke grote artiest je ook praat, Jack White of Keith Richards, ze kennen de Earring allemaal. Het is de enige Nederlandse band die echt wereldberoemd is’, zegt Roy Teysse, MD Universal Music USM. -Muziek.nl-

Tracklist

1. Identical
2. Time Bomb
3. Cool As It Gets
4. Acrobats And Clowns
5. What Do I Know About Love
6. Still Got The Keys To My First Cadillac
7. Dope Runner
8. This Love
9. Stratosphere
10. Off The Cliff Into The Deep Deep Blue
11. Flowers In The Mud
12. Justin Time
13. Avenue Of Broken Dreams
14. Wanted By Women

Aanbieding