WIN: tickets voor CCC Inc. in De Pul!

 

Op zaterdag 23 Maart staat CCC Inc. in De Pul te Uden. Voor deze gig mag CD Kiosk namens De Pul  1x 2 tickets weggeven. Check hieronder hoe je kans kunt maken op deze tickets.

Over CCC Inc.

In 1967 richten een paar Amsterdamse vrienden CCC Inc. op. De band krijgt binnen de kortste keren een cultstatus door hun weergaloze live concerten en door samen in een commune te gaan wonen.Vanuit een boerderij in de Brabantse Peel bestoken zij het hele land met hun aanstekelijke mix van folk en Americana.
Inmiddels ruim 50 jaar later is de band nog steeds springlevend. Vandaar dat ze in het voorjaar van 2019 een spring tour doen.

Met: Joost Belinfante, Jaap van Beusekom, Ernst Jansz, Huib Schreurs, Jan Hendriks en Richard Wallenburg.

Hoe maak je kans:

Meedoen via Facebook: Like èn deel deze afbeelding. Ook moet je CD Kiosk leuk vinden, anders telt jouw deelname niet. Deel de actie openbaar, anders kunnen wij jouw deelname niet zien.

Meedoen via Instagram: Like èn deel deze afbeelding. Ook moet je CD Kiosk volgen op Instagram, anders telt jouw deelname niet. Deel de actie openbaar, anders kunnen wij jouw deelname niet zien.

Einddatum van de actie: Vrijdag 15 Maart.

Winnaars worden gekozen op zaterdag 16 maart. De winnaar moet voor uiterlijk maandagavond 18 maart om 24.00 uur gereageerd hebben en de kaarten zijn alleen maar op te halen in de winkel en worden niet verstuurd. 

Meer informatie over CCC Inc. in De Pul vind je op via deze link. Wil je het optreden niet missen? Dan kun je op de zojuist benoemde link een kaartje kopen van €21,47.