WIN: tickets voor Diggy Dex in De Pul!

Op vrijdag 15 november staat Diggy Dex in De Pul te Uden. 
Voor dit optreden mag CD Kiosk namens De Pul  1x 2 tickets weggeven. 
Check hieronder hoe je kans kunt maken op deze tickets.

Over Diggy Dex
Diggy Dex komt naar Uden! Onlangs kwam zijn zesde album, genaamd ‘Karavaan’ uit. De rapper/singer songwriter en zijn band voelden zich tijdens de laatste tournee als een rondtrekkende karavaan. Verschillende clubtournees, een festivaltour én ook nog het theatertournee. De club wist van geen ophouden en met die energie is de basis gelegd voor het nieuwste album. Amersfoort brengt veel Nederlandse artiesten groot en vanuit zijn woonplaats blijft Diggy Dex door het land trekken. De basis van al zijn muziek ligt nog steeds in de hiphop, maar wie ooit naar Diggy Dex heeft geluisterd, weet dat hij veel meer doet dan enkel hiphop. Op Karavaan tref je reisverhalen zonder bestemming aan. Het eerste deel van zijn tournee was bijna helemaal uitverkocht. Dus wees er snel bij in De Pul!

Hoe maak je kans:
Geef antwoord op de volgende vraag: Diggy Dex maakte eens deel uit van de rapformatie DAC. Waarvoor staat deze afkorting? Mail je antwoord door naar win@cdkiosk.nl en wie weet win jij wel die twee begeerde kaarten! 

Einddatum van de actie: Donderdag 07 november
De winnaar wordt gekozen op vrijdag 08 november en krijgt meteen bericht. De winnaar moet voor uiterlijk maandagavond 11 november om 24.00 uur gereageerd hebben en de kaarten zijn alleen maar op te halen in de winkel en worden niet verstuurd. Bij geen reactie wordt een nieuwe winnaar gekozen.

Meer informatie over Diggy Dex in De Pul vind je op via deze link. Wil je het optreden niet missen? Dan kun je op de zojuist benoemde link een kaartje kopen van €25 per stuk!