WIN: tickets voor Coldplace in De Pul!

Op zaterdag 8 december staat Coldplace in De Pul te Uden. Voor deze gig mag CD Kiosk namens De Pul  1x 2 tickets weggeven. Check hieronder hoe je kans kunt maken op deze tickets.

Over Coldplace

Je hebt coverbands, tributebands… én je hebt bands als Coldplace. Bands die niet alleen de songs van één beroemde pop- of rockgroep heel goed kunnen naspelen en zich in vol ornaat uitdossen als de welbekende muzikanten, maar bands die ook de juiste atmosfeer kunnen creëren, met de juiste instrumenten, visuals en uiteraard een beetje magie.

Hoe maak je kans:

Meedoen via Facebook: Like èn deel deze afbeelding. Ook moet je CD Kiosk leuk vinden, anders telt jouw deelname niet. Deel de actie openbaar, anders kunnen wij jouw deelname niet zien.

Meedoen via Instagram: Like èn deel deze afbeelding. Ook moet je CD Kiosk volgen op Instagram, anders telt jouw deelname niet. Deel de actie openbaar, anders kunnen wij jouw deelname niet zien.

Einddatum van de actie: Vrijdag  24 november 2018.

Winnaars worden gekozen op zaterdag 25 november 2018. De winnaar moet voor uiterlijk maandagavond 27 november 2018 om 24.00 uur gereageerd hebben en de kaarten zijn alleen maar op te halen in de winkel en worden niet verstuurd. 

Meer informatie over Coldplace in De Pul vind je op via deze link. Wil je het optreden niet missen? Dan kun je op de zojuist benoemde link een kaartje kopen van €18,08.