WIN: tickets voor Kovacs De Pul!

Op vrijdag 20 september staat Kovacs in De Pul te Uden. 
Voor dit optreden mag CD Kiosk namens De Pul  1x 2 tickets weggeven. 
Check hieronder hoe je kans kunt maken op deze tickets.

Over Kovacs
De van oorsprong Udense zangeres Sharon Kovacs gaat al jaren als een trein. Al direct maakte zij een verpletterende indruk met haar diepe stem en bijzondere verschijning (voorheen getooid met wolfsmuts, die ze inmiddels heeft afgeworpen). Er kwam een eerste plaat My Love, waarmee het succes nog groter werd en heel Europa de deur openzette voor Kovacs. Haar tweede album Cheap Smell werd gemaakt in London en werd in september gepresenteerd in een stijf uitverkochte TivoliVredenburg.
In september staat ze na 5 jaar weer in De Pul. In 2015, nog maar net een jaar bezig, wist zij De Pul volledig uit te verkopen. Wij zijn dan ook trots dat ze terugkomt, grootser, met een nieuw album en vele ervaringen rijker.

Hoe maak je kans:
Geef antwoord op de volgende vraag: In 2014 verscheen er een documentaire over Kovacs. Wat is de titel van deze documentaire? Mail je antwoord door naar win@cdkiosk.nl en wie weet win jij wel die twee begeerde kaarten! 

Einddatum van de actie: Donderdag 12 september
De winnaar wordt gekozen op vrijdag 13 september en krijgt meteen bericht. De winnaar moet voor uiterlijk maandagavond 16 september om 24.00 uur gereageerd hebben en de kaarten zijn alleen maar op te halen in de winkel en worden niet verstuurd. Bij geen reactie wordt een nieuwe winnaar gekozen.

Meer informatie over Kovacs. in De Pul vind je op via deze link. Wil je het optreden niet missen? Dan kun je op de zojuist benoemde link een kaartje kopen van €29,94 per stuk!