WIN: tickets voor Mercy John in De Pul!

Op zondag 24 februari presenteert Mercy John zijn nieuwe album Let It Go Easy in De Pul te Uden. Voor deze gig mag CD Kiosk namens De Pul  1x 2 tickets weggeven. Check hieronder hoe je kans kunt maken op deze tickets.

Albumpresentatie Mercy John

Het langverwachte tweede album van Mercy John ziet deze avond officieel het licht!

Soms wordt er gesproken van het moeilijke tweede album. Op Let It Go Easy mag Mercy John dan misschien wel heel wat demonen van zich afschrijven, het album kwam er bijna vanzelf. Waar de Brabander rondom zijn eerste album This Ain’t New York al werk geroemd om zijn songschrijverschap toont Let It Go Easy maar eens te meer aan dat de diepste emoties vaak tot de meest indringende creaties leiden.

Het uitvoerig bejubelde debuut This Ain’t New York opende vele deuren voor de nuchtere songwriter John, aka Mercy John. Zoals diverse grote festivaloptredens en een tour met JW Roy en Danny Vera. Even leek het allemaal wat té snel te gaan, bleek de eindeloze energie en drive toch eindig te zijn en kwam de zanger zichzelf en al zijn angsten tegen. Het nieuwe album dat in februari 2019 uitkomt, is geschreven in deze periode. Daarmee is het echter geen somber album geworden, maar een album waarop wordt gezocht en soms ook gevonden.

“Ik geloof er niet zo in dat er albums zijn die je als artiest ‘moest’ schrijven, wel geloof ik in dat ‘Let It Go Easy’ een logisch muzikaal antwoord is op belangrijke vragen die
op dat moment in mijn leven speelden. Die twee zijn onlosmakelijk verbonden. Veel nummers beschrijven dat proces en dat heeft zijn mooie en minder mooie kanten vrees ik”, zegt John over de nieuwe songs.
De muziek is daarbij ook veranderd. De Americana invloeden zijn gebleven, maar de sound is wat rauwer en de songs soms steviger. Dat de singer-songwriter in korte tijd meer zelfkennis heeft opgedaan wordt al snel duidelijk.
“Iets gemakkelijker loslaten, dat is iets wat ik nooit zo goed heb gekund. Maar misschien is het wel te leren. Het schrijven van ‘Let It Go Easy’ was in dat geval wel een mooie eerste stap. Let It Go Easy, probeer alles wat makkelijker te zien.”

Hoe maak je kans:

Meedoen via Facebook: Like èn deel deze afbeelding. Ook moet je CD Kiosk leuk vinden, anders telt jouw deelname niet. Deel de actie openbaar, anders kunnen wij jouw deelname niet zien.

Meedoen via Instagram: Like èn deel deze afbeelding. Ook moet je CD Kiosk volgen op Instagram, anders telt jouw deelname niet. Deel de actie openbaar, anders kunnen wij jouw deelname niet zien.

Einddatum van de actie: Donderdag 21 februari 2019.

De winnaar wordt gekozen op donderdag 21 febuari 2019 en kan daarna de kaarten ophalen in de winkel. Deze worden niet verstuurd. 

Meer informatie over Coldplace in De Pul vind je op via deze link. Wil je het optreden niet missen? Dan kun je op de zojuist benoemde link een kaartje kopen voor €8,50.