WIN: tickets voor Randy Hansen in De Pul!

Op zaterdag 27 oktober staat Randy Hansen in De Pul te Uden. Voor deze gig mag CD Kiosk namens De Pul  1x 2 tickets weggeven. Check hieronder hoe je kans kunt maken op deze tickets.

Over Randy Hansen

Wie Randy Hansen afdoet als een leven de Jimi Hendrix imitator, doet hem veel te kort. De Amerikaan ‘lives’ Hendrix. Door samen te spelen met leden van de originele Jimi band, is hij intussen een belangrijk deel van de Hendrix family. In De Pul deelt hij het podium met UFO Walter en Manni von Bohr. De Amerikaan maakt al vanaf 1980 muziek en is in Amerika uitgegroeid tot een cultfiguur.

Hoe maak je kans:

Meedoen via Facebook: Like èn deel deze afbeelding. Ook moet je CD Kiosk leuk vinden, anders telt jouw deelname niet. Deel de actie openbaar, anders kunnen wij jouw deelname niet zien.

Einddatum van de actie: Vrijdag 19 oktober 2018.

Winnaars worden gekozen op zaterdag 20 oktober 2018. De winnaar moet voor uiterlijk maandagavond 22 oktober 2018 om 24.00 uur gereageerd hebben en de kaarten zijn alleen maar op te halen in de winkel en worden niet verstuurd. 

Meer informatie over de show van Randy Hansen in De Pul vind je op via deze link. Wil je het optreden niet missen? Dan kun je op de zojuist benoemde link een kaartje kopen van €21,47.